Syö ja juo terveellisemmin, jotta jaksat töissä paremmin
Syö ja juo terveellisemmin, jotta jaksat töissä paremmin

Syö ja juo terveellisemmin, jotta jaksat töissä paremmin

Terveellinen syöminen on lähes kaikkien mielessä ja tottakai jokainen voisi aina syödä ja juoda terveellisemmin. Kuitenkaan aivan kaikesta ei tarvitse luopua tai kaikkea ei tarvitse muuttaa, vaan on mahdollista parantaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan pieneltäkin tuntuvilla teoilla.

Kokeile kahvin sijaan teetä. Kahvin sisältämä kofeiini voi olla huono terveydelle ja jos pidät kuumasta juotavasta, tee on oivallinen vaihtoehto. OBH Nordica vedenkeittimen avulla saat nopeasti kuumaa vettä, eikä aikaa kulu turhaan ja voit pian palata tekemään töitä.

Muista juoda paljon vettä

Niinkin yksinkertaisella asialla, kuin veden juonnilla voi olla iso vaikutus hyvinvointiin. Elimistö tarvitsee vettä käytännössä kaikkeen toimintaansa ja näin ollen nesteytys onkin hyvin tärkeää. Kuitenkin kannattaa muistaa että juo nimenomaan vettä, ei esimerkiksi kahvia, energiajuomia tai muuta maustettua juotavaa. Tämä siksi että elimistö joutuu työskentelemään enemmän, jos neste ei ole puhdasta.

Voit kokeilla helppoa vesilasikikkaa yksinkertaisesti juomalla muutaman lasillisen vettä joka päivä. Iittala juomalasi onkin tähän tarkoitukseen hyvän kokoinen ja voitkin jo muutaman lasillisen avulla saavuttaa päivittäisen vedentarpeesi helposti.

Syö enemmän hedelmiä

Monesti puhutaan hedelmien ja vihannesten syömisestä ja tottahan se on, että jokaisen pitäisi niitä syödä enemmän. Harvalla tosiasiassa oikeasti on motivaatiota hedelmien jokapäiväiseen syömiseen, mutta oikeasti ei ole hankalaa lisätä paria maukasta hedelmää jokaiseen päivään.

Hedelmien ja vihannesten lisääminen ruokavalioon voi jo itsessään auttaa jaksamaan ja piristää jonkin verran. Monesti väsymyksen taustalla voi olla vajetta vitamiinien saamisessa ja varsinkin appelsiineissa, mandariineissa ja muissa oransseissa ja värikkäissä hedelmissä on C-vitamiinia. Näin ollen voikin olla helppoa parantaa jaksamistaan jo pienillä teoilla, muiden ratkaisujen tukena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *