Kuinka voit menestyä yrittäjänä tuhoamatta ihmissuhteitasi

Yritykset vaativat yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin henkilökohtaiset suhteet, mutta suurin osa yrittäjistä keskittyy enemmän liiketoimintaansa kuin henkilökohtaiseen elämäänsä. Yrittäjäverkostot vaativat kuitenkin henkilökohtaisten verkkojen tukea menestyäkseen. 

Positiiviset suhteet perheen ja ystävien kanssa ovat elintärkeitä hyvinvoinnillesi ja voivat auttaa sinua uskomaan enemmän itseesi menestyäksesi liike-elämässä. Työn ja elämän välinen tasapaino on luotava, varsinkin kun puolisosi tai perhekumppanisi ei jaa yrityksesi visioita. Oikeilla käytännöillä ja tottumuksilla yrittäjät voivat onneksi säilyttää menestyksensä ja henkilökohtaiset suhteensa. Tässä artikkelissa kerron näistä käytännöistä ja toivon, että niistä on apua lukijoilleni!

Priorisoi

Priorisoi elämäsi tavoitteet menestyksen saavuttamiseksi sekä yrityksessäsi että henkilökohtaisissa suhteissasi. Yrittäjät ovat hyviä suunnittelijoita. Kumppanisi sisällyttäminen päivittäiseen aikatauluun helpottaa suhteesi ja liiketoimintasi menestyksen ylläpitämistä. Vaikka yritykset ovat erittäin tärkeitä, niin ovat myös ihmissuhteet. 

Kumppanisi on kuitenkin aina oltava etusijalla eikä yrityksesi. Jos kumppanisi ei voi olla prioriteettisi, yrityksesi menestyy, mutta suhteesi epäonnistuu. Joten varmista, että prioriteettisi numero yksi on kumppanisi ja perheesi, numero kaksi on yrityksesi ja numero kolme on ystäväsi ja / tai sosiaalinen elämäsi.

131023.b

Tee heidät tietoisiksi

Monien yrittäjien kumppanit tuntevat olevansa merkityksettömiksi eivätkä ymmärrä yrittäjän sitoutumista liiketoimintaan. Siksi yrittäjän kannattaa jo heti suhteen alussa kertoa kumppanilleen kuinka tärkeää yrittäminen hänelle on. Kerro siis kumppanillesi, kuinka sitoutunut olet yritykseesi ja tee parhaasi viettääksesi aikaa rakkaasi kanssa. 

Vaikka sinun ei pitäisi aina keskustella liiketoiminnasta kumppanisi kanssa, kun asiat vaikeutuvat liiketoiminnassasi kannattaa luottaa kumppaniisi. Kumppanillasi voi olla oivalluksia, joita et ole ajatellut. Palautteen vastaanottaminen voi auttaa sinua saamaan kumppanisi tuntemaan olevansa tärkeä ja arvostettu ja se voi myös auttaa sinua tekemään yrityksestäsi kilpailukykyisemmän.

busy-min