Tee kotitoimistostasi viihtyisä – parhaat vinkit

Jos työskentelet kotoa käsin, tiedät varmasti, että upeiden, näyttävien kotitoimistoideoiden lisääminen työtilaasi on välttämätöntä. Loppujen lopuksi, etkö työskentelisikin mieluummin kauniissa huoneessa, joka motivoi sinua? Tässä artikkelissa jaan vinkkejä kotitoimistosi sisustamiselle. Toivon, että jakamieni vinkkien ansiosta toimistostasi tulee vielä kotisi suosikkihuone.

Jotkut vinkeistäni ovat pelkkiä yksinkertaisia ​​korjauksia, kuten söpöjen maalaistalojen sisustusideoiden lisäämien viihtyisään huoneeseesi, jossa rakastat työskennellä. Vaihtoehtoja on monia erilaisia, halusit sitten rakentaa toimistopöydän itsellesi vanhasta pöydästä tai valaista huoneesi vaikkapa antiikkilampuilla. Voit myös halutessasi laittaa seinäsi uusiksi esimerkiksi tapetilla tai maalilla. Taivas on vain kotitoimistoideoiden rajana.

Home-office-with-a-multitasking-desk-and-restrained-shelf-space
unnamed

Antiikkikokoelma

Antiikkikokoelma voi auttaa sinua inspiroitumaan tekemään töitä ahkerammin ja paremmin. Antiikkikokoelmaksi sopii esimerkiksi vintage-pullot tai muut antiikkiesineet.

Värjää toimistosi seinät persoonallisesti

Vaikka haluaisitkin mieluummin pitää toimistotilasi mahdollisimman minimalistisena, kirkas seinä voi auttaa pitämään sinua innostuneena – jopa silloin, kun olet kyllästynyt tekemään töitä. Ainutlaatuiset elokuvajulisteet kotitoimistossasi voivat myös auttaa sinua säilyttämään työintoasi.

Valaise toimistosi

Toimistot ovat tunnettuja voimakkaasta valaistuksestaan ​​- erityisesti loisteputkista. Tarvitseeko toimistoissa oikeasti sitten olla steriili, kylmä valaistus, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin olisit mikroskoopin alla? Ei tarvitse! Älä siis tee kotitoimistostasi ankeaa vaan käytä luonnollista valoa niin paljon kuin mahdollista. Hyvin valaistu toimisto on onnellinen ja tuotava.

Tee toimistostasi kotoisa

Koska toimistosi on osa taloasi, sen pitäisi näyttää ja tuntua sinusta kotoisalta. Koristele siis kotitoimistosi samoilla teemoilla, joita olet käyttänyt talossasi muutenkin, ja sisällytä toimistoosi niitä esineitä, joista pidät. Mikään ei ole rajojen ulkopuolella. Jos olet esimerkiksi kasvien rakastaja, peitä kotitoimistosi vihreällä tai, jos tykkäät antiikista niin kuin mainitsin aiemmin, asettele toimistoosi antiikkiesineitä.