Nappaa ravintoloiden laadukkaat elementit omaan kotiisi

Ravintoloiden ja kahviloiden astiat ja kalusteet, sekä laitteet ovat yleensä laadukkaita ja kestävät käyttöä hyvin. Kannattaa siis hyödyntää mahdollisuuksien mukaan niitä myös omassa kodissa. Näin luot laadukkaan ja pitkään hyvänä kestävän ympäristön ja sisustuksen. 

Monet tasokkaat ravintolat käyttävät laadukkaita astioita ja ruokailuvälineitä, joita on helposti saatavilla myös yksityishenkilöille. Esimerkiksi Iittala ja Hackmann valmistavat ajattomia ja pitkäikäisiä ruokailuvälineitä ja astioita, joita kannattaa hankkia omaan kotiin. Näillä saat laadukkaan vaikutelman aikaiseksi ja voit yhdistellä niitä monien erilaisten tuotteiden kanssa.

Keittiöön hankittava elektroniikka kannattaa hankkia moneen eri ilmeeseen sopivana, jotta sisustusmaun muuttuessa voit pitää samat laitteet niiden kuitenkin yhä sopiessa ilmeeseen. Esimerkiksi rosterinen vedenkeitin ja leivänpaahdin ovat hyviä esimerkkejä moneen erilaiseen tyyliin sopivista laitteista. Näihin voit yhdistellä todella monia värejä ja ne eivät silti menetä hohtoaan tai tule liikaa esille.

Luo tunnelmaa kynttilöillä

Kynttilät ovat uskomattomia tunnelman luojia. Ne ovat edullisia ja helppo keino luoda tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Ravintoloissa käytetään myös usein kynttilöitä tunnelman luojana. Kynttilät ovat olleet vuosisatoja hyvä valon lähde ja niiden perinnettä on syystäkin vaalittu. Kynttilät ovat kasvattaneet suosiota nykyaikana ja varsinkin käsin tehdyt ja erikoiskynttilät ovat saavuttaneet suuren suosion.

Valaistus on loistava juttu

Valaistus on tärkeä elementti sekä ravintoloissa että kodeissa. Laadukkailla valaisimilla saa aikaan paremman tunnelman ja valo itsessään on hyvä työkalu kohdistamaan huomiota tiettyihin paikkoihin. 

Nykyään on saatavilla erilaisia LED-valoja ja valaisimia, joita voi käyttää helposti eri tilanteissa. Esimerkiksi valojen väreillä on helppo luoda erilaisia tunnelmia ja sitäkautta vaikuttaa ihmisten mielialoihin. Myös vanhan ajan hehkulampun oloisia polttimoita on saatavilla ja ne ovatkin todella laadukkaita, tunnelmallisia ja viehättäviä.