Minkälainen hotelli työmatkalle?

Matkatyön tekeminen on raskasta ja monet viettävät suurimman osan ajastaan poissa kotoa. Kilometrejä kertyy autossa ja yöt vietetään hotelleissa tai muissa majoituspaikoissa. Tämä ei ole helppoa ja siksi on erittäin tärkeä, että voi matkustaa hyvällä autolla, joka toimii ja jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet helpottamaan ajoa. Toinen asia on tietenkin yöpyminen, joka on yhtä tärkeää. Hyvien yöunien saaminen ja kunnollinen aamupala auttavat jaksamaan raskaassa arjessa. Mitä hotellilta pitää odottaa ja mitä kannattaa huomioida varatessa huonetta itselleen.

Riippuen matkustuskohteesta tai siitä missä työkohde sijaitsee, kannattaa harkita myös hotellin sijaintia. Keskeisellä paikalla oleva hotelli voi olla hyvä, varsinkin jos aikoo käyttää joukkoliikennettä oman auton sijaan. Hyvä vaihtoehto voi olla pääkaupungissa stgeorgehelsinki.com, joka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä. Sijainnin lisäksi on hyvä valita hotelli, jossa on mahdollista aamupalan lisäksi nauttia myös illallista. Tähän auttaa myös paikan keskeinen sijainti, silloin voi valita ravintoloita myös lähistöltä.

Huoneen varauksessa on hyvä panostaa tilaan ja varsinkin, jos tekee töitä tietokoneella on hyvä, että huoneesta löytyy myös kunnon työpöytä. Tätä voi varmistella varauksen yhteydessä. Huonetta varatessa kannattaa katsoa hintaa, koska aina ei ole suuri panostus ottaa suurempi ja mukavampi huone. Usein tällainen huone ei ole hinnaltaan paljoakaan kalliimpi suhteessa halpaan ja pieneen huoneeseen.

Jos vietät hotellissa pidempiä aikoja on hyvä varmistaa, että hotellissa on mahdollisuus kuntoilla. Kuntoilu on myös tärkeää työmatkalaisille ja omasta kunnosta kannattaa todellakin pitää huolta. Usein työpäivät venyvät ja siirtymät hoidetaan autossa istuen, siksi on hyvä jos vastapainoksi voi kuntoilla illan päätteeksi tai aamun aluksi. Varmista myös, että suosit samoja hotelleja, jotta voit kerätä mahdollisia bonuspisteitä ja hyödyntää etuja myöhemmin.