Boostia työarkeen

Kun työpäivät alkavat toistaa itseään ja arki rutinoituu tavalla, joka ei enää tunnu palvelevan tarkoitustaan, eli sinun bisneksesi laajentumista, on syytä luoda katsaus peiliin. Yleensä arjen hyvin alkanut vauhti alkaa hyytyä, kun motivaatio työntekoon muuttuu puurtamiseksi eivätkä omat työtavat enää toimi. Meillä on vuosien yrittäjyyden kokemuksen aikana kertynyt huima työkalu- ja tietopakki, jonka sisältöä tässä postauksessa jaamme sinun avuksesi. Poimi parhaat vinkit!

Vaihda maisemaa

On paljon kiinni siitä, missä töitä tekee. Jos tuijottaa päivästä toiseen näytön lisäksi vain työpisteen viereistä sermiä tai toimistotalon sisäpihaa ei ole ihme, että työnteko alkaa puuduttaa. Silloin kannattaa vaihtaa hetkeksi maisemaa. Monet hotellit ovat huomanneet tämän markkinaraon ja tarjoavat hotellihuoneita työpäivien ajaksi käyttöön tiettyä summaa vastaan. Kokeile, millaisia tarjouksia tarjoavat hotellit helsinki, oulun tai turun seuduilla.

Liikunta auttaa lähes kaikkeen

Haastan sinut starttaamaan ensi maanantain uudella rutiinilla: ota tavaksesi säännölliset taukojumpat. Nouse jaloittelemaan, pyörittele käsiä ja hartioita, venytä päätä varovasti eri suuntiin. Jos sinulla on keppi tai harjanvarsi, liikuttele sen avulla käsivarsia monipuolisesti eri suuntiin. Jatka tätä viikko ja lupaan, että huomaat muutoksia sekä jaksamisessasi että henkisessä kestokyvyssä. Lyhyetkin taukojumpat lisäävät verenkiertoa ja vähentävät esimerkiksi ylipainon kertymistä.

To do or not to do

Jos to do -listat ovat sinulle uusi keksintö, kokeile sellaista heti seuraavana työpäivänäsi! Tarkoitus on kirjoittaa ylös kaikki pienetkin askareet, jotka mielesi päällä junnaavat. Tämä tekniikka vapauttaa mielesi resursseja tehokkaampaan käyttöön. Samalla saat listan asioista, joita sinun tulisi hoitaa ensi tilassa. Listoja voi pitää monella erilaisella tekniikalla, joista löydät paljon kattavaa tietoa internetistä.