4 menestymisen avainta yrittäjille

Useimmat yrittäjät ovat työskennelleet vuosia pitkiä tunteja saavuttaakseen nykyisen menestyksensä. Oletko miettinyt, että voisitko sinäkin tehdä sen? Tutki menestyneiden ihmisten käytäntöjä, virheitä ja luonteenpiirteitä ja matki heitä lyhentääksesi dramaattisesti omaa polkuasi menestykseen.

Yleensä näiden salaisuuksien selvittäminen kestää vuosia. Tässä artikkelissa jaan tärkeimmät menestymisen avaimet kaikille yrittäjille.

Oletko valmis aloittamaan? Tässä on neljä salaisuutta, joita pidän elintärkeinä yrittäjien menestykselle:

Palkkaa menestyäksesi

Kaikilla ihmisillä on puutteita joko osaamisessaan tai luonteenpiirteissään. Ehkä sinulla on vaikeuksia keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, tai sanot kyllä ​​liian moniin asioihin. Sinulla saattaa myös olla jokin sairaus tai et tiedä paljoakaan tekniikasta. Ehkä olet hyvä ideoissa, mutta huono toteutuksessa.

Millään näistä asioista ei ole kuitenkaan onneksi merkitystä. Voit nimittäin silti menestyä yrittäjänä tuomalla oikeat ihmiset joukkueeseesi.

Kerää enemmän rahaa kuin uskot tarvitsevasi

Pääomasijoittaja Sam Hogg ehdottaa, että jokainen perustaja kerää kaksinkertaisen rahamäärän,jonka he uskovat tarvitsevansa. Hän kehottaa myös yrittäjiä tottumaan siihenajatukseen, että heidän ideansa toteuttaminen kestää kaksi kertaa niin kauan kuin he uskovat.

Tutki alaasi

Ensisijainen syy startupien epäonnistumiseen on se, että ne eivät sovi markkinoilleen. Tunnista arvo, jonka voit tarjota asiakkaillesi ja kuinka voit tavoittaa heidät nopeasti ja tehokkaasti.

Käytä oikeita työkaluja asiakkaiden hankintaan

Menestyvät yrittäjät tietävät, mitkä työkalut toimivat. Älä kuitenkaan huku vaihtoehtojen määrään. Sen sijaan keskity niihin työkaluihin, joiden avulla voit hankkia eniten asiakkaita yrityksellesi. Jos olet esimerkiksi hotelliyrittäjä ja sinulla on hotelli Helsingissä, Twitter ei välttämättä ole sinulle paras työkalu asiakkaiden hankintaan.