Vinkkejä onnistuneeseen kokousmatkaan

Monille on tuttua reissata erilaisissa konferenseissa, palavereissa ja tapahtumissa yksityishenkilönä, sekä töiden kautta. Varsinkin suosituimpien tapahtumien aikana saattavat hotellit olla tupaten täynnä, mutta onneksi nykyaikana majoitus Helsingissä on helppo järjestää, eikä näin tuota päänvaivaa. Hotellien tarjonta onkin suurta ja palvelutarjontakin vaihtelee suuresti, mutta Internet helpottaa todella paljon sekä palveluiden varaamista, että niiden vertailua.  

Hotelli läheltä kulkuyhteyksiä

Ehdottomasti kannattaa aina varmistaa hotellin olevan lähellä kulkuyhteyksiä ja kokouspaikkoja. Aikaa kulkemiseen ei kannata tuhlata yhtään sen enempää, kuin on tarpeellista. Näin säästyt monelta eri harmilta ja vaikka tämä kuulostaa yksinkertaiselta vinkiltä, se unohtuu monelta. 

Saunaan kokouksen jälkeen?

Osa hotelleista tarjoaa huoneita, joissa on sauna. Kuitenkaan näin ei monissa paikoissa ole, mutta hotellit saattavat tarjota erillistä pääsyä hotellin tarjoamaan saunatilaan. Jos olet saunovaa tyyppiä ja mahdollisesti haluaisit saunoa kokouksen jälkeen, kannattaa tiedustella hotellilta, onko tällaista mahdollisuutta käytettävissä.

Brunssi mahdollistaa pidemmän nukkumisen

Varsinkin myöhään venyneen kokouksen jälkeen unet maittavat varmasti. Kuitenkin aikainen aamiainen saattaa uhata hyviä ja rentouttavia yöunia ja voit joutua valitsemaan pidempien unien ja ihanan hotelliaamiaisen väliltä. Mutta ei hätää, moni hotelli tarjoaakin brunssia, jolloinka voit nukkua paljon pidempään, mutta silti nauttia ihanista tarjoiluista. 

Enemmän kuin yksi yö?

Jos majoittaudut enemmän kuin yhden yön, kannattaa pyytää, että saisit kirjautua ulos myöhemmin ja, ettei kerrossiivoojat tulisi siivoamaan huonetta, ellei ole pakko. Näin saat nukkua pidempään ja voit olla rentoutuneempi, kuin lyhyillä, keskeytetyillä yöunilla. Myöhäinen uloskirjautuminen mahdollistaa myös sen, ettei laukkuja tarvitse kanniskella, esimerkiksi junaan lähdettäessä, montaa tuntia keskellä kaupunkia. Voit siis saada hieman stressaavia asioita pois päiväjärjestyksestä ja nauttia siitä, mistä vain pystyt!