Työyhteisö kesäjuhlat
Työyhteisö kesäjuhlat

Työyhteisö kesäjuhlat

Kesä on juhlien aikaa ja nyt on sinun aikasi järjestää ikimuistoiset juhlat työyhteisöllesi! Voitte juhlista onnistunutta vuosineljännestä, hyviä projekteja, uusia kollegoja tai vain yleisesti mukavaa työyhteisöä ja -kulttuuria. Oli juhlan syy mikä tahansa, kannattaa juhlia suunnitella etukäteen. Tässä parhaat vinkit:

Kutsu oikeat ihmiset. Mieti, kutsutko paikalle koko konttorin väen, oman kerroksesi tai osastosi ihmiset, uudet työyhteisön jäsenet vai pisimpään työssä olleet. Pyydä vieraita vastaamaan kutsuun määräaikaan mennessä, jotta osaat varautua ruuan ja juoman määrässä. Kannattaa myös miettiä, että kaikki halukkaat on kutsuttu, sillä on ikävää juhlien jälkeen huomata jääneensä kutsumatta.

Käytä luovuuttasi kutsun suunnittelussa. Sen sijaan, että laittaisit vieraillesi sähköpostia tai teams-viestejä, kokeile jotain luovempaa. Tee esimerkiksi juliste kahvihuoneen seinälle tai interaktiivinen nettisivu, jonka avulla vieraat voivat ilmoittautua, nähdä ketkä ovat tulossa, kertoa allergiansa tai erityisruokavalionsa ja jakaa kuvia juhlien jälkeen.

Varmista, että tarjoilu on tarpeeksi runsas. Mieti, miten paljon alkoholia juhlissa tarjotaan. Jos alkoholitarjoilu jää alkumaljoihin, ohjeista vieraita ottamaan omia virvokkeita mukaan. Ruuan suhteen on hyvä miettiä omaa aikataulua ja vieraiden erityisruokavalioita. Jos sinulla on kiireinen aikataulu, voit ostaa sipsejä, suolakeksejä ja muuta naposteltavaa ja kaataa ne kulhoihin tarjolle. Voit myös hankkia ruuat pitopalvelusta tai juhlapaikan kautta. Ilmoita tällöin pitopalvelulle vieraidesi erityisruokavaliot. Testaa kotona omat allergiasi ennen juhlia, jotta voit juhlia huoletta.

Järjestä sopiva määrä aktiviteetteja. Ulkona esimerkiksi mölkky on tuttu kesäpeli monelle ja saa aikaan sopivan kilpailuhengen osallistujissa. Mölkkyturnaus heti juhlien alkuun on myös hyvä tapa saada ihmiset tutustumaan toisiinsa, kun joukkueet valitaan esimerkiksi osallistujien alkukirjaimen tai hiusten värin perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *